Tratament Balnear Herculane

Tratament balnearTratament balnear la Baile Herculane, la Pensiunea RouaDeMunte,  va oferim cazare confortabila si convenabila iar pentrucei care vor apa termala sulfuroasa avem un bazin acoperit si se poate folosi contra cost.

Statiunea are apeducte si bai si izvoare termale de pe vremea romanilor. Frumusetea locurilor unde este situate Statiunea balneara Baile Herculane nu poate fi descrisa in cuvinte, merita vazuta la fata locului.

Tratamentul balnear din Baile Herculane are rezultate deosebite la urmatoarele boli terapeutice: reumatism, spondiloza, redori articulare post traumatice, artroza, pareze, paralizii, boli respiratorii si cardiovasculare, afectiuni oculare, reumatism degenerativ, diabet zaharat, boli dermatologice, tulburari endocrine, ameliorarea durerilor de cap si a insomniilor.
Resursele de tratament Statiunea are ape minerale termale bicarbonate, clorurosodice, usor sulfurate, calde. Sunt izvoare cu apa avand o temperatura intre 38 si 53 grade Celsius, si unele intre 46 si 56 grade Celsius. Sunt cunoscute 16 izvoare cu ape termale, izvoare ce au o radioactivitate ridicata, putand fi comparate cu izvoarele din statiunile Vichy si Mont Dore. In mod natural se face aeroionizare. AEROINII patrund in plamani si au actiune directa asupra organismului.

Tratamentul balnear are la baza si urmatoarele proceduri:
Statiunea este amenajata pentru tratament prin masaj, electroterapie, hidroterapie, recuperare functionala, acupunctura si altele.
Pentru oferte de cazare va rugam sa vizitati site-ul pensiunii RouaDeMunte iar tratament BFT se poate efectua la o baza din imediata apropiere.

Tratament, refacere si relaxare la Baile Herculane: Tratament Herculane

4 comentarii la „Tratament Balnear Herculane

 • 03/27/2018 la 03:12
  Legătură permanentă

  Am fost operat la plamani .acum vreau sa fac recuperare bai .sauna etc.se poate sa vin la Herculane ?

 • 07/22/2014 la 23:00
  Legătură permanentă

  Buna seara.as dori pretul pt doua persoane.mama si baiatul meu an varsta de 16 ani.pe perioada 11.08.14 16.08.14….pensiune completa.si cu tratamente pt mama mea avand probleme cu picioarele..va multumesc mult….

 • 11/16/2011 la 17:57
  Legătură permanentă

  Va rog sa-mi comunicat modul de efectuare a unei rezarvari pentru perioada aprilie-mai la tratament rumatic pentru 2 persoane.Pnsiune cu masa asigurata si tratament pentru 10-12 zile si costul unui bilet. Multumesc si astept raspunsul d-voastra.

 • 05/22/2010 la 07:19
  Legătură permanentă

  buna ziua
  doresc pret pentru 2 persoane 7 zile intre 13-20/10 cu pensiune completa si tratamente. noi am avea nevoie de masaje,refexologia,bai cu apa termominerala. nu avem boli de facut tratament , vrem 0 saptamana de refacere .va rog si pret daca mai ramanem 2-3 zile si daca mai venim cu 1-2 perechi, pretul va fii mai bun.
  cu stima
  silvia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD