Pensiuni Baile Herculane

Pensiunea RouaDeMunte, HerculanePensiuni din orasul statiune Baile Herculane situat pe Valea Cernei, zona integrata in Parcul National Domogled.

In orasul statiune Baile Herculane, Pensiune RouaDeMunte va ofera cazare la standard de 3 stele si va  asteapta intr-o zona intima, linistita cu un peisaj deosebit la poalele varfurilor Soimul si Colare cu vedere inspre muntele Domogled.

Pentru vizualizare pe Google maps

Vizualizati Pensiuni Baile Herculane : RouaDeMunte pe o harta mai mare

Cazarea la Pensiunea RouaDeMunte iti ofera posibilitatea  sa-ti petreci concediul intr-o ambianta placuta, cu o terasa in fata pensiuni si una in curte, unde este amenajat foisorul si gratarul. Pensiunea RouaDeMunte este acel loc linistit si placut in care te retragi sa uiti de agitatia si stresul cotidian,sa poti savura un pahar de vin sau bere , admirand peisajul pitoresc oferit de varfurile Soimul si Colare de pe Valea Cernei.

Pentru copii dumneavoastra curtea pensiunii  mai ofera si un loc de joaca  astfel incat sa va puteti savura in liniste paharul de vin sau bere intr-o ambianta cat mai placuta si relaxanta cat si privelistea linistitoare de care aveti neoie dupa un an de munca cu stres si probleme.

Roua de Munte se gaseste intr-o zona linistita si totodata  va ofera posibilitatea de a ajunge in centrul statiunii Baile Herculane la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos.

Pentru a avea o informatie cat mai clara despre peniune va rugam sa vizitati paginile site-ului nostru https://rouademunte.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD