Raul Cerna din zona Banatului ,este unul din cele mai spectacualoase rauri pentru rafting din tara. Dificultatea raului permite practicarea raftingului turistic. Traseele in amonte de lacul Prisaca pot fi parcurse in functie de nivelul apei in barci gonflabile mari de 6+1 persoane sau in barci mici de 2 persoane. Perioada ideala pentru rafting pe Valea Cernei este : aprilie-mai.

La inceputul turei persoanele cautatoare de aventura se echipeaza corespunzator cerintelor de siguranta (costum si incaltari din neopren, casca de protectie, vesta de salvare), dupa care participa la un instructaj despre modul de navigare pe apa si despre siguranta pe apele repezi.

Instructajul si cazarea pe Valea Cernei din Parcul National Domogled sunt oferite de catre dl.Komaromi Istvan la Pensiunea RouaDeMunte din Baile Herculane .

Dupa instructaj incepe tura propriu zisa, in cursul careia percurgem un traseu deosebit de spectaculos plin de repezisuri, valuri enorme cu praguri si sarituri.

Va dorim distractie placuta !

3 thoughts on “Rafting – Herculane

 • Februarie 10, 2022 at 13:47
  Permalink

  Raftingul se face cu o echipa din Ungaria.In fiecare an se face rafting in luma martie si aprilie si costa 25 euro un traseu in jur de 5km

 • Februarie 10, 2022 at 10:55
  Permalink

  Ma ajutati cu un cost pentru rafting?

 • Iulie 23, 2019 at 19:31
  Permalink

  Rafting 25.08.2019. 2 osobe….molim odgovor……Two persons rafting 25.08.2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD