Acasa » Oferta Cazare Herculane

Oferta Cazare Herculane

Oferta de cazare ieftina la Pensiunea RouaDeMunte din Baie Herculane. Cazare la munte,cu peisaj pitoresc deosebit si camera la munte cu vedere inspre muntele Domogled.

Cazare pe valea pitoreasca a Cernei si integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled.

Cazare la Herculane  puteti gasi la Pensiunea Roua de Munte si este in conditi de categorie 3 stele si va ofera o oaza de liniste si relaxare de care aveti nevoie in orice perioada a anului.

Cazare la Pensiunea RouaDeMunte se poate face in orice anotimp al anului.

Oferim conditii de cazare ieftina si la standard european.

Masa se poate servi la restaurantul pensiunii, care ofera specialitati traditionale banatene.

3 comentarii »

 • savu a spus:

  doresc dupa 30 de ani sa mai trec odata prin locurile unde pusti fiind i-mi faceam cantonamentele sportive.rog trimiteti oferta de cazare (inclusiv pret p.2 pers. }

 • Tudor (author) a spus:

  Va multumesc pentru interesul acordat pensiunii noastre,si as fi onorat daca am putea ciocni un pahar in cinstea revenirii dvs. la Herculane.

  O sa va pun o oferta de cazare pe mail.

  Cu prietenie,
  Tudor.

 • Cazare ieftina « Cazare Herculane 2011,Pensiunea RouaDeMunte a spus:

  […] pe perioada în care va aflati în statiune cu treburi sau de placere. Pensiunea va ofera cazare ieftina in 4camere cu paturi duble, 3 camere cu paturi matrimoniale, toate dotate cu grup sanitar propriu, […]

Lasa un comentariu:

Scrie comentariul mai jos, sau lasa un trackback de pe site-ul tau. Te poti abona de asemenea subscribe to these comments prin RSS.